AdaM ZaQuaN

AdaM ZaQuaN

Thursday, June 25, 2009

Bukit Merah Lake Town Resort 2

Sambungan Holiday part 2


Laketown Hotel
Kat Laketown Hotel ni comprises 173 rooms meliputi bilik Superior, Deluxe and Junior Suite -

Kiteorg stay kat Superior Room jer......
jom tgk ape ade dlm bilik....
- 1 Queen-sized bed
- Dining table with three (3) chairs
- Mini fridge
- Coffee & tea-making facilities
- Hair dryer
- Includes two (2) rooms for handicaps

bagi aku tu da lebih mencukupi..yang penting selesa kan..coz bukan nak titon sangat..datang jejauh setakat nak tido baik tido kat umah..lagi 1st class..privacy lagi..... :) gambo ni satu jerk yg ade dlm koleksi...nanti aku publish gambo mase bujang coz time tu byk skit ler amik gambo...hubby aku tuh..kne suruh baru amik kalau x ..die pegang jer le camera tu...beli wat perhiasan kot..wakakakaka..x ppon dok diam jer la dalam beg aku kalau aku x seboOok sebOOk nak amik gambo...
Adam bz dgn lorry nyer...dan sampai skang mcm2 koleksi lorry...dari spesis normal sampai oku
..dikerjakannya..




Chairlift.
Yang En. Muhamad tengah naik tu name die..Chairlift .. .Kiteorg gilir-gilir naik coz baby xdibenarkan...yang boleh children's based on 90cm in height..so below 90 not permitted..faham! Jadi aku jer le yg snap gambo die..gambo aku wakakaka..mane ade...fefaham jer ler... .Chairlift ni twin-seater can ride over the waterpark...korang bleh nampak ler..view Tasik Bukit Merah...cantik tau..tp kepada sesape yg taksub pada ketinggian atau bahasa mudahnyer 'gayat'..di cadangkan naik berdua...

Lagi satu yg best ler jugak..
Water Park.
Opening Times
Mon - FriSat - SunSchool & Public Holidays
12:00pm-7:00pm10:00am-7:00pm10:00am-7:00pm
The Water Park is closed on Tuesdays except during public holidays & school holidays.
Gambo..ade tapi xleh dipublish atas sebab sebab yang tidak dapat dielakkan...harap maklum...