AdaM ZaQuaN

AdaM ZaQuaN

Friday, August 14, 2009

With my Students

Story ni dah 2 weeks later...bz ler xsempat nak upload story+gambo...manjang bz aku nih...hehehe....Actually aku with my student + cikgi cikgi lain pergi rombongan ke Melaka...dikala H1N1 mengegar Malaysia ni kiteorg masih lagi berkesempatan untuk ke sana kerana telah dirancang pada 3bulan yang lepas..
rakan seperjuangan merangkap carmate aku setiap pagi .....

Huh!nampak jer hapy tapi ..sesak napas aku kne control 35 kepale.....macam2 perangai...xsabo aku nak settle sume program....ngehngeh..

Sebok dok camplain perangai budak yang ntah ape2...ha yang tengah tu cikgu molly agak...garang compare with we all dan sengaja di bawak bagi memudahkan urusan pelajar2 yang buat hal nanti....


amboi...amboi kak wok ni posing tu...topi pinjam gerai tepi jalan nyer...

Antara calon-calon iklan gigi....

Hehehe...planeterium Melaka kononnye dirasmikan pada 1August..but at the time kiteorg sampai satu bende pon x settle masih under progress..xbleh pakai punyer press...

salah satu tempat yang dikunjungi....

Ha..tengok budak2....ni dah salin kulit.....xdapek nak cakap...aku pon sampai xkenal dah lain sangat ngupenyer....

in.... Menara Taming Sari

View dari atas...

jerebu teruk gler....see....

posing sakan....


Afamosa



Uncle Nuar...Wed's

Waktu sampai tu pengantin still otw..jenuh jugak nak tunggu...En. Madno ler ajak kiteorg g sharp 2:30 coz nak tgk si nuar tu nikah...Adam mood nak tido jer....siap bawak 'penenang'....
Tok imam blakang macam bosan jerk..sabo..saboOOoo..jerla tok imam...si nuar ni nak kne sekeh lambat benau sampai...

Adam dah mood xbaik....emm aku nak snap gambo nuar nikah pon xkose dah..timing lari....sorry ler nuar ingat nak upload story ko nikah dalam ni....xper la kawin nanti ler nampaknyer


Cute tak...??






Emm.. ni ler saiz tapak kaki my little boy....at 1st day after deliver....besau ekkk...hehehe tgk badan ler pulak bape kg....4.4kg tuUUuuu....