AdaM ZaQuaN

AdaM ZaQuaN

Thursday, December 3, 2009

Jalan..daaaa....

Ke mane kite kali ni....
haaaaa......

ni kire adik badik Sunway LagooN la...tp mcm mane pon sun.lagoon tetap pojaan hati hehehe...
xbesar manepon tempat die tp ok la....bagi adam dah best bangat dah tu...
yang penting 'kite enjoy'...



uuuwaaaa.....aku semakin kembang dengan jaya nyeeee....
mcm mane ni...harus nanti nak bersalin mcm giant.....

kat petting zoo ni banyak gler hewan pelbagai keadaan +ngupe...nak tau boleh tgk website die yer..kehkehkeh.....


tengok tu...longkang pon longkang la....hahaha...yg xtahan nun kat bawah baju ijou tu..xpadan ade hati nak jugak join papa die...

 


Ni budak yg xmo mandi langsung..mengamuk2...tp atlast mengamuk sbb xnak balik pulak....
tensennnn papa die.....
"adam nak mandi tak..."
"kan adam dah mandi tadi...tak nak la...nanti seseme papa kuar air kat nose..."
"best...cube adam masuk dulu..."
"xnak...xnak...papa ni xfaham ke..."
ko..tgk die sekolah kan papa die...
sekali...amik ko dah main xnak benti pulak....






dah abis da ......
sekian. 

My cousin wedd's...

School Holiday....daaaaa.......

memandangkan aku ni beransur cergas maka..dengan ini diharuskan untuk kami sekolga pergi bercuti...hehehe....lagipon aku dah xlarat nak terperap kat umah....preggy kali ni aku amat la tidak suke untuk kuar merayau2....alhamdulillah mabuk aku tuh dah hampir pupus...
yaaaahooooo....jom jalan korang....

akceli..tujuan sampingan juge adelah utk menghantor my cousin ke rumah pihak lelaki  nun di Kampar Perok...
so alang2...tu keme pun ajak ler En Madno menyinggah mane yg patot yer....

otw to kampar...Madno Junior with lovely tiger beskut...

ujan maaa.....so pengantin tidak dapat ler nak berarak trus jer bersanding...

                                                                         makan time....