AdaM ZaQuaN

AdaM ZaQuaN

Saturday, August 29, 2009

menarik nie...tapi mcam x sempat jerk..1st time nak cube...

syarat2 utk join contest ni:

1. jd follower Mommy_Zara
2. sila add banner di atas pada sidebar..
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri
5 sila nyatakan bila gambar diambil.
6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...

*A.L.E.R.T*semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....newborn ------------------------> 3
thnfor those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09

Bes fren.....

Korang..
ni ler besfren aku mase matrix sampailer aku grad mase zaman U dulu.....huh susah senang same2...gi kelas sesame...mkn minum..tido..pakai...just mandi jer tak same..senang cite kiteorg ni xberkire dalam sume segi tige empat...hehehe....cume tukang kedai jer selalu berkire..kakakaka..
penah takut punyer pasai satu single bed bleh muat 3org..ko bayangkan la...tapi ni xcukop corum ade lagi 3 org yang tidak dapat menghadirkan diri atas msalah yang tidak dapat dielakkan.....

ha..ni roomate aku turun temurun....dari 1st year sampai ler grad sampai ler dah keje....hehehe mean sebelom aku jadik cikgi ler....
so...stop dulu ekk..nanti aku sambung story mory...mate aku ni pon dah separuh jer bukak lagi...tilam pon dah panggil zzZZzzzZZZZzzz...
soOOoo to be continue...