AdaM ZaQuaN

AdaM ZaQuaN

Friday, November 20, 2009

Makan lagi....


Huhuhu.......saat ku idamkan.....

" papa...apekate kite g makan kat sban parade"....
" apesal plak kat situ..tempat lain pon boleh kan.....mama x masak ker...."
" masak tp tuk papa+adam jer" hehehe..boleh gitu...
" ni mama nak g makan la tuk mama".....kehkehkeh....
" ok jap g kite g la..pas papa makan..."........

En.madno ni korang tidak barape layan makcik kenny ni...aku jer dok pulun sakan....uiskkkk satu kenikmatan dapat makan kenny black paper huh!!meleleh tu....tak tahan.....


setelah dipakse aku terpakse jugak amik one of my side dishes is 'nasik'.....




hampir selesai.....tinggal muffin+fruit jerk....


.

Adam yg dok melopong tgk train lalu.....hehehe..kagum betol die....
Mamat ni pon xmakan jugak kalau pelik2...like father like son....ehmmm..xpela janji aku kenyang...heheheh
memang puas hati.....

Iron.....






*Antara mangse2 yang terkorban......hehehe


uwaaaaaaa.....a.....aaaaa........aku xtahan tahap gaban ni.....habis weh baju aku masuk ni 5pasang da....
so nak tak nak aku mmg kene tukar ini iron wpon banyak berjase dekat aku dan akhirnyer makan tuan die sendiri....wakakaka......aku nak saman la...boleh x..korang ...nasibla aku freez daripada pakai bj kurung taun depan coz nak kne pakai 'uniform' balik....hahaha...uniform???confuse ekkkk...aku kan taun depan insyaAllah dah masuk 5bulan so mane aci lagi nak pakai bj kurung or ape2 yg seangkatan so..kene la pakai baju preggy.....hehehe....

so memandangkan ade 3hari lagi sekolah dan xsanggup lagi tgk baju aku terkorban maka aku memaksa rela encik madno yg baru balik keje pegi carik iron ..."eh jumpe ker..kalau carik"....means jom kite beli iron....aku xsanggup...,sebelom banyak lagi mangse terkorban...kehkehkeh..


*iron yg banyak berjase....


mule2 aku g Asianeka jer kedai dekat dgn umah aku ni...tp mak oi..iron die xberbaloi-baloi dgn rege.....iron zaman tok adam dulu pon dekat ratus jugak...giloooo ape.....iskkk x masuk dek hakal betoll....!!!

so aku pon xberkenan dek hati...so muke aku dah bonyok semacam jer en madno mcm dapat bace kepale otak aku ni....so Zoooooommmmm..pegi kedai tajaan aku...hehehe kedai tajaan tu xtahan tol.....

Jeng..jeng......tengok ni....wah aku mmg puas hati.......



iskkk...memang best...yg paling best tang warne tu pinky...hehehe...ntah nape aku suke  sgt warne pink skang ni.......act byk warna pilihan...dah pavorit aku+adam pon ade ijo..(hijau) tp...pink lagi mengancam..hahaha...........

taraaaa....cube tgk design die...cantik kan...warna tu mmg aku xtahan ..tang harge memang berbaloi baloi........hehehe......
so pasni keje aku akan jadik lebih mudah....dan pasti aku masih dalam mood aura rajin untuk menggosok ape saje....hehehe....
HallOOooooOOo......Ade sesape nak hantar baju untk diiron.???.....kehkehekeh...